محمد رجبی در گفتگو با «نود اقتصادی» اذعان داشت که با شیوع ویروس کرونا در چند روز اخیر حدود ۱۵ میلیارد تومان بلیت خریداری شده مسافران شبکه ریلی پس داده شده که همین امر ۱.۵ میلیارد تومان زیان مستقیم به شرکت‌ها وارد کرده است.

به گفته وی، در صورت ادامه روند کنونی و کمتر شدن سیر قطارها و تامین بالاجبار هزینه نیروی انسانی شاغل در شرکت‌ها، شرکت‌های حمل و نقل ریلی متحمل هزینه سنگینی خواهند شد که ممکن است تا بالای ۳۰ میلیارد تومان هم برسد.

 رجبی، درباره بخشنامه وزیر راه و شهرسازی پیرامون عدم دریافت خسارت کنسلی مسافران از سوی شرکت‌های حمل و نقلی، تصریح کرد که وزیر راه و شهرسازی امروز سخنان قبلی خود را اصلاح کرد.

وی یادآور شد که وزیر راه و شهرسازی امروز گفته است که منظور از عدم دریافت خسارت کنسلی مسافران از سوی شرکت‌های حمل و نقلی مربوط به کاروان راهیان نور بوده چون فروش بلیت در این شیوه گروهی بوده و امکان جبران خسارت با توجه به تخفیفات در این روش وجود دارد.

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی گفته است که با توجه به ابلاغ بخشنامه وزیر، دریافت خسارت کنسلی به تاریخ های فروش بلیت قبل از تاریخ سوم اسفند ماه بوده و پس از این تاریخ، در صورت لغو سفر، مسافران طبق تعرفه همیشگی مشمول خسارت می شوند.

به گفته رجبی، مسافرانی که بعد از تاریخ سوم اسفندماه بلیت خریداری شده را لغو کنند، بسته به زمان لغو سفر مشمول پرداخت جرایم ۱۰ تا ۵۰ درصد خواهند شد و افزود که لغو سفر به فاصله ۲۴ ساعت قبل از حرکت قطار مشمول ۱۰ درصد جریمه، لغو سفر به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت قبل از حرکت قطار مشمول ۳۰ درصد و لغو سفر به فاصله یکساعت قبل از حرکت قطار مشمول ۵۰ درصد خسارت هزینه خرید بلیت قطار خواهد بود.