شنبه پانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۰:۴:۲۰ بعد از ظهر

مرحله جدید فروش فوق العاده ایران خودرو

گروه خودروسازی ایران خودرو، ششمین مرحله فروش فوق العاده محصولات خود را از امروز ۱۱ آبان ماه آغاز کرده و به مدت سه روز تا سه‌شنبه ۱۳ آبان ماه اجرا می‌کند.

به گزارش‌«نود اقتصادی»، در این طرح سه محصول پارس بنزینی، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ و سمند LX با موعد تحویل حداکثر ۹۰ روز عرضه ‌می‌شود. همچون روال سابق طرح‌های اجرا شده برای فروش فوق‌العاده، قرعه‌کشی از میان متقاضیان واجد شرایط این طرح، حداکثر سه روز پس از پایان مهلت ثبت‌نام انجام  و منتخبان انتخاب خواهند شد.

به منظور توزیع خودرو میان مشتریان واقعی، محدودیت‌های طرح‌های گذشته کماکان اجرا می شود که از جمله این محدودیت‌ها می‌توان به اختصاص یک دستگاه خودرو به هر کد ملی، دارا نبودن پلاک فعال شخص متقاضی، دارا بودن گواهینامه، فاصله دست‌کم ۴۸ ماه از آخرین زمان ثبت‌نام یا تحویل خودرو از شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا و تعلق شماره حساب و شماره تماس به شخص متقاضی اشاره کرد.

این در حالی است که در صورت عدم مراجعه به شبکه خدمات پس‌از فروش با گذشت سه ماه از تحویل خودرو به معنای ابطال گارانتی خودرو خواهد بود.

واجدین شرایط می‌توانند در مهلت مقرر از طریق سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو به نشانی esale.ikco.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

پس از انجام فرآیند قرعه‌کشی در حضور نهادهای نظارتی، اسامی منتخبان از طریق سایت فروش محصولات ایران‌خودرو و ارسال پیامک اعلام خواهد شد. پس از مشخص شدن منتخبان، آن‌ها به مدت پنج روز مهلت خواهند داشت تا نسبت به واریز وجه کامل خودرو اقدام و ثبت‌نام خود را نهایی کنند.

لازم به ذکر است که منتخبان طرح‌های قبلی که موفق به واریز وجه نشدند نیز می‌توانند در این طرح فروش، مجدد اقدام به ثبت‌نام کنند.  

جداول قیمت خودروهای عرضه شده در این طرح برای فروش فوق‌العاده محصولات با قیمت قطعی به شرح زیر است:

ارسال نظر

فیلم/ رئیس اتاق ایران و عراق:
آینده روابط ایران و عراق به سرمایه گذاری‌های مشترک بستگی دارد


فیلم/ اقتصاددان و تحلیلگر مسائل اقتصادی:
مولدسازی و فروش اموال دولت ۱۲۲ هزار میلیارد تومان بوده که بسیار کمتر از آمار پیش‌بینی شده بود
فیلم/ معاون وزیر راه و شهرسازی:
طبق برنامه هفتم تسهیلات بافت فرسوده تا سقف ۵ واحد با شرایط مشابه نهضت ملی خواهد بود
فیلم/ مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت:
انتقال فرآورده با نفتکش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر گازوئیل بیشتری از انتقال با خط لوله مصرف می‌کند

پربیننده