به گزارش «نود اقتصادی» به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وحید قربانی بیان کرد: برخی افراد و رسانه ها اقدام به بازنشر محتوایی کردند که اساسا نادرست و منبع اولیه نیز با توجه به عدم آشنایی به حوزه جزئیات و تفاوت های موجود در حوزه های تخصصی عمران، ایمنی و نگهداری راه این اشتباه را مرتکب شده است.

وی توضیح داد: در گزارش خبرگزاری صدا و سیما که در برنامه صف اول با موضوع ایمنی حمل و نقل پخش شده است به اشتباه دو موضوع متفاوت شامل اعتبار مالی صندوق خسارت‌های بدنی برای «رفع نقاط حادثه خیز» و اعتبار «روکش آسفالت» با یکدیگر در قالب  یک گزارش قید شده است. این درحالی است که طبق اعلام وزیر راه و شهرسازی ۳همت برای رفع نقاط حادثه خیز از محل صندوق بیمه خسارت های بدنی نیاز است که شامل اقداماتی همچون نصب علائم، آشکارسازی، اصلاح هندسی و ... است. از طرفی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به بودجه مورد نیاز اصلاح روکش آسفالت اشاره می کند که بودجه و اعتبارات  آن کاملا متفاوت و برای اجرای این حجم از روکش آسفالت به ماشین آلات، قیر، آسفالت و ... نیاز است. 

قربانی تأکید کرد: نکته دیگر اینکه در محتوای منتشر شده مبلغ ۳همت صرفا به عنوان سهم صندوق بیمه خسارت‌های بدنی برای رفع نقاط حادثه خیز و مطالبه وزارت راه و شهرسازی  آمده است که هنوز پرداخت نشده و مابقی اعتبار مورد نیاز بیان نشده است‌.

رئیس ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی بیان کرد:‌ اساسا در حوزه حمل‌ونقل اعتبارات و حجم عملیات مربوط به رفع نقاط پرحادثه کاملا مجزا از احجام و اعتبارات عملیات روکش آسفالت جاده ها است و لذا نمی توان اعتبار مورد نیاز این دو موضوع را در کنار یکدیگر   قرار داد یا مقایسه کرد. 

وی افزود: مصاحبه آقای رضا اکبری معاون سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در خصوص اعتبار مورد نیاز برای انجام عملیات روکش آسفالت محورهای شریانی کشور مربوط به چندین ماه قبل است و ارتباطی با بودجه رفع نقاط پرحادثه ندارد.