رامین پولادرگ، عضو اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در گفتگو با «نود اقتصادی» در خصوص آزادسازی منابع ارزی بلوکه شده ایران و تاثیر این موضوع بر بازار ارز اظهار کرد: در طول ماه‌های اخیر عملکرد دولت و بانک مرکزی در بخش سیاست خارجی و ایجاد ثبات اقتصادی بر بازار ارز و کاهش انتظارات تورمی اثرگذار بوده است و پر واضح است زمینه مساعد ایجاد شده از سوی بانک مرکزی به افزایش ثبات ارزی کمک می کند.

ثبات ارزی و اقتصادی که بانک مرکزی ماه‌هاست روی آن کار می‌کند و سیاست‌هایی در این حوزه اعمال کرده روی کاهش و ثبات نرخ ارز اثر گذاشته، ضمن اینکه مجموعه سیاست‌های یاد شده در کنار موضوع آزادسازی ارزهای مسدود شده بازار ارز را از خود به شکل مطلوبی متاثر کرده است.

در این موضوع شکی نیست که اگر سیاست خارجی و سیاستگذاری در حوزه پولی و ارزی از سوی بانک مرکزی بر بازار ارز کشور تاثیر نگذاشته بودند این احتمال داده می شد که حتی نرخ دلار به بیش از ۷۰ هزار تومان می رسید.

علی رغم اینکه دولت و بانک مرکزی در بخش سیاست خارجی و سیاست‌گذاری‌های ارزی و پولی عملکرد خوبی داشته‌اند اما ضعف دولت در عدم بیان دستاوردها و رسانه ای کردن این موارد کاملا آشکار است.

دشمن با فضاسازی‌های رسانه ای تلاش می کند تا دستاوردهای دولت را منفی نشان دهد در حالی که دولت و بانک مرکزی در برخی بخش‌ها مثل آزاد سازی منابع ارزی ایران نزد کشورهای مختلف از جمله کره جنوبی و عراق، خوب عمل کرده‌اند.

امید می رود با مجموعه سیاست‌ها و مدیریت دولت در بخش سیاست خارجی و بانک مرکزی در بخش ارزی، همچنان شاهد کاهش نرخ ارز و ثبات در قیمت دلار طی روزها و هفته های آینده باشیم؛ به گونه ای که انتظار می رود نرخ دلار غیررسمی تا کانال ۴۶ هزار تومان کاهش یافته و ثابت بماند.