به گزارش خبرنگار «نسیم» پرویزکاظمی، رئیس هیات مدیره بانک سرمایه و نماینده شرکت سرمایه گذاری فرهنگیان درترکیب هیات مدیره این بانک پس ازپنج سال، جای خود را به "پرویز احمدی"،مدیر عامل اسبق بانک رفاه کارگران داده است.
پرویز کاظمی در گفتگو با «نسیم» ضمن تاییدخروج خود از ترکیب هیات مدیره،خبرداد که مراسم تودیع و معارفه رئیس سابق و جدید هیات مدیره بانک سرمایه فردا چهارشنبه برگزار می شود.
به گفته وی، در ترکیب هیات مدیره این بانک یک ردیف خالی هم وجود داشته که سهامدار غیر، یعنی مالک سهام 37 درصدی بانک باید نماینده خود را معرفی کند.
کاظمی گفت که پس از خروج از ترکیب هیات مدیره به امرمشاوره خواهدپرداخت امااحتمال دارد که برای کاندیداتوری مجلس در انتخابات پیش رو حضور جدی داشته باشد.
پرویز احمدی،درکارنامه کاری خود،سابقه مدیریت عاملی بانک رفاه، مشاورت مدیرعامل بانک توسعه صادرات و معاونت مدیریت امور بین الملل بانک مرکزی را هم به ثبت رسانده است.