کد مطلب: ۷۰۶۷۳۶
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

عضو هیأت مدیره انجمن صنایع شویند: انتظار داریم از سال آینده شرکت‌های خارجی حضور فعالی در بازار مواد شوینده ایران داشته باشند/ به نظر می‌رسد دولت باید بودجه مناسبی به حوزه صنعت و معدن اختصاص دهد تا علاوه بر رونق تولید حوزه اشتغال نیز مورد حمایت قرار گیرد

به گزارش «نسیم»، مسعود سزاوار با اشاره به این‌که امسال مواد شوینده در کشور نسبت به سال قبل افزایش یافته و صادرات نیز در وضعیت نسبتا مناسبی به ویژه در اوایل اول قرار داشته است، گفت: پیش‌بینی می‌شود سال آینده بازار داخلی مواد شوینده خصوصا با ورود احتمالی رقبای خارجی پررقابت‌تر و پویاتر شود که برنده نهایی این رقابت مصرف‌کننده خواهد بود.
عضو هیات مدیره انجمن صنایع شوریند، بهداشتی و آرایشی در پاسخ به این سوال که آیا پیش‌بینی در مورد کاهش احتمالی مواد شوینده مطرح است یا خیر؟ گفت: هیچ‌ پیش‌بینی در این باره نمی‌توان ارائه کرد. به نظر من نباید انتظار کاهش قیمت‌ها را از تولید‌کنندگان داشته باشیم. ما باید انتظار داشته‌ باشیم تولید‌کنندگان با تولید محصولات باکیفیت‌تر سهم مناسبی از بازار داخلی و همچنین بازار‌های صادراتی را به خود اختصاص دهند.
دیدگاه