کد مطلب: ۶۳۲۲۸۳
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

عضو شورای پول و اعتبار با بیان اینکه بانک مرکزی در مرحله نخست به دنبال تثبیت نرخ ارز است، گفت: ما باید تلاش کنیم که نگاه مردم از بازار ارز و سکه کنار رود/ نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد مردم در این عرصه نه تنها سود نبردند که حتی متضرر شدند

به گزارش «نسیم»، کوروش پرویزیان با اشاره به روش‌های مختلفی که برای تعیین نرخ ارز وجود دارد اظهار کرد: در اقتصاد ایران برابری قدرت خرید همواره مورد توجه بوده است معمولا برای تعیین نرخ ارز از روش شناور مدیریت شده استفاده می‌شود و این مسئله در قانون نرخ ارز اعلام شده است.
وی که به عنوان نماینده‌ی بانک مرکزی سخن می‌گفت به فاصله‌ی قیمتی ناچیز بین ارز بانک مرکزی و بازار در سالهای 81 تا مهر 89 اشاره کرد و گفت: در فاصله‌ی این سالها نوسان بین نرخ اعلامی بانک مرکزی و نرخ بازار حدود 20 ریال بود ولی این فاصله در سال 90 شروع به افزایش کرد به 700 ریال رسید.نرخ ارز در اسفند ماه همان سال به 1900 تومان رسید و این روند ادامه پیدا کرد.
پرویزیان به کاهش نوسانات نرخ ارز در طول شش ماهه‌ی نخست سال جاری نیز پرداخت و عنوان کرد:مهمترین هدف بانک مرکزی کاهش نوسانات در این عرصه است و حالا که فاصله‌ی نرخ رسمی و نرخ بازار به حدود 600 تومان رسیده امیدواریم ادامه پیدا کند.

دیدگاه