کد مطلب: ۲۱۳۶۵۳۱
لینک کوتاه کپی شد

 پیشتازی بورس در میان بازارهای موازی برای سرمایه‌گذاری/ احتمال حجم بالای معاملات بورسی در آذرماه

علی صادقین با بیان اینکه روند معاملات بورس در آذر ماه با حجم بالایی همراه است، گفت: بازار سهام به طور قطع نسبت به بازارهای موازی مانند ارز، خودرو، طلا و سکه پیش‌تاز خواهد بود.

به گزارش « نود اقتصادی »، علی صادقین، کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: بازار سهام به طور قطع نسبت به بازارهای موازی مانند ارز، خودرو، طلا و سکه پیش‌تاز خواهد بود مگر آنکه نرخ سود و بهره بانکی افزایش پیدا کند و نقدینگی‌ها روانه بانک شوند.

وی بیان کرد: در صورت نوسان قیمت دلار در کانال ٢٥ تا ٢٦ هزار تومان، انتشار گزارش‌های مثبت آبان ماه شرکت‌ها در ادامه گزارش‌های تابستان و مهر ماه به خصوص در سهام کامودیتی محور و خوش‌بینی نسبت به گروه بانکی و خودرویی به دلیل انتخاب بایدن، روند معاملات بورس در آذر ماه با حجم بالایی همراه است.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: به نظر می‌رسد در ماه جاری حجم معاملات خرد و کلان بازار به صورت روزانه حدود ١٥ تا ٢٢ هزار میلیارد تومان باشد و با توجه به وضع حاکم در کشور از نظر حجم معاملات وضعیت مناسبی را در بازار شاهد باشیم.

دیدگاه