کد مطلب: ۲۱۳۰۵۳۷
لینک کوتاه کپی شد
رییس ستاد اجرایی فرمان امام:

امسال ۱۰ شرکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام به بورس عرضه می‌شوند

امسال ۱۰ شرکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام به بورس عرضه می‌شوند

محمد مخبر بیان کرد: تمام اقدامات برای ورود ۱۰ شرکت وابسته ستاد به بورس انجام شده و در آستانه ورود به بازار سرمایه هستند.

به گزارش « نود اقتصادی »، محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام اظهار داشت: سال گذشته ۹ شرکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در بازار سرمایه عرضه شدند و برای سال جاری هم تمام اقدامات برای ورود ۱۰ شرکت وابسته ستاد به بورس انجام شده و در آستانه ورود به بازار سرمایه هستند.

وی بیان کرد: از لحظه‌ای که ستاد، تولید ماسک را شروع کرد تمام تولیدات در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار داده شد و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام هیچ دخالتی در روند توزیع نداشت و تمام تولید در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت.‌ البته در همان روز بهره‌برداری از کارخانه تولید ۴ میلیون ماسک، قیمت ماسک در کشور از سه هزار تومان به هزار تومان رسید.

دیدگاه