کارخانه لوله و پروفیل آمل تعطیل شد/ برخی از شرکتهای لوله و پروفیل به کما رفتهاند/ فقط 30 درصد ظرفیت تولید لوله پروفیل کشور فعال است

کاوه گفت: متأسفانه امروز خبردار شدیم که یکی از کارخانجات تولیدکننده لوله و پروفیل در آمل ورشکسته شده است، این خبر تازگی ندارد و روز به روز شاهد روند تعطیلی صنایع پایین دستی به علت نبود مواد اولیه با قیمت مناسب به دلایل انحصارات موجود در کشور و همچنین نبود منبع مالی هستیم.
امیرحسن کاوه، دبیر سندیکای لوله و پروفیل در گفتگو با « نود اقتصادی » گفت: متأسفانه امروز خبردار شدیم که یکی از کارخانجات تولیدکننده لوله و پروفیل در آمل ورشکسته شده است، این خبر تازگی ندارد و روز به روز شاهد روند تعطیلی صنایع پایین دستی به علت نبود مواد اولیه با قیمت مناسب به دلایل انحصارات موجود در کشور و همچنین نبود منبع مالی هستیم.
وی افزود: برخی شرکتها هستند که شاید به ظاهر تعطیل نشدهاند اما اوضاعشان از تعطیلی هم بدتر است و می توان گفت که به کما رفته اند زیرا زمانی که شرکتی میتواند ظرفیت 300 هزار تن تولید داشته باشد اما در نهایت در یک سال 10 هزار تن تولید میکند به این معنا است که عملا تعطیل شده و تنها در آمار اسمی از آن نیامده است.
کاوه خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از کارخانهها هستند که با یک سوم و حتی برخی با یک چهارم ظرفیت خود تولید دارند، بهتر است همان طور که صنایع بالادستی و همچنین صنایع خصولتی مورد حمایت قرار می گیرند، به صنایع پایین دستی هم نیم نگاهی بشود.
دبیر سندیکای لوله و پروفیل اظهار داشت: درمان این مشکلات را می دانیم اما آقایان تنها به فکر توجیه و آمارسازی و فرار از واقعیت هستند.
وی اضافه کرد: متأسفانه رکود عمیق بر تمامی صنایع از جمله صنعت لوله و پروفیل مشهود است، به طوری که کالاهای این صنعت خریداری ندارد.
کاوه گفت: زمانی که بودجه های عمرانی کشور به شدت کاهش می یابد خود به خود خطوط انتقال آب، برق و گاز تعطیل میشود و ما نیز فروشمان کمتر خواهد شد، به طوری که میتوان گفت در حال حاضر تنها 20 تا 30 درصد ظرفیت کارخانجات لوله و پروفیل فعال است.
دبیر سندیکای لوله و پروفیل در پایان اظهار داشت" در حال حاضر مواد اولیه هم بسیار گران به دست ما میرسد بنابراین قدرت رقابت خود را از دست میدهیم، مسائل بانکی و مسائل مالیاتی هم بر مشکلات ما افزوده است.