کد مطلب: ۲۱۶۰۸۸۲
لینک کوتاه کپی شد

خبر خوب مهاجرانی برای زوج های جوان

خبر خوب مهاجرانی برای زوج های جوان

فاطمه مهاجرانی تأکید کرد وام ازدواج حذف نمی‌شود و کارت گام جایگزین آن نیست، بلکه مکمل خدمات رفاهی است.

سخنگوی دولت به امضای تفاهم‌نامه ۳۵ هزار میلیارد ریالی برای توسعه اشتغال در مناطق کم‌برخوردار اشاره کرد و گفت: این تفاهم‌نامه در راستای برنامه هفتم توسعه و در راستای حمایت از ۱۷ هزار و ۵۰۰ طرح تولیدی و ۲۶ هزار فرصت شغلی انجام خواهد شد.

 «فاطمه مهاجرانی» ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و همچنین گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان و روز دانش‌آموز، اظهار داشت: زنان و دختران ایران در طول سال گذشته ۸۶۸ مدال در مسابقات ورزشی کسب کردند که از این میان ۳۴۰ مدال، طلا بود که این امر نشان می‌دهد هرگاه به زنان و دختران کشورمان (به درستی) اعتماد کردیم، نتیجه‌ای فراتر از تصور دریافت کردیم که این جای تبریک ویژه به تمام مردم ایران به ویژه زنان و دختران ایران دارد.

سخنگوی دولت در ادامه به امضای تفاهم‌نامه ۳۵ هزار میلیارد ریالی برای توسعه اشتغال در مناطق کم‌برخوردار اشاره کرد و افزود: این تفاهم‌نامه در راستای برنامه هفتم توسعه و با کمک بنیاد مستضعفان و جانبازان و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به امضا رسید و در راستای حمایت از ۱۷ هزار و ۵۰۰ طرح تولیدی و ۲۶ هزار فرصت شغلی خواهد بود.

وی با اشاره به بازدید رئیس‌جمهور از نمایشگاه «فرِ ایران»، تاکید کرد: این نمایشگاه فرصتی است تا شرکت‌هایی که در زیست‌بوم علم فعالیت می‌کنند، با توانایی‌های علمی دانشمندان این مرز و بوم آشنا شوند؛ پیش بینی می‌شود که بیش از ۷۰ همت (هزار میلیارد تومان) فروش در این بخش صورت گیرد و همچنین ۱.۲ میلیارد دلار نیز صرفه‌جویی ارزی از این طریق محقق شود.

پرداخت خسارت زیان دیدگاه بندر شهید رجایی

سخنگوی دولت همچنین به وضعیت پرداخت خسارت به زیان‌دیدگان انفجار در بندر شهید رجایی اشاره کرد و گفت: تاکنون یک هزار و ۹۶۴ میلیارد تومان (۱.۹ همت) در قالب بیمه‌های باربری و ۴۰۱ تن از تجار پرداخت شده است و ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان دیگر باقی مانده که در دست بررسی است؛ حق این عزیزان محفوظ است و حق هیچکس ضایع نخواهد شد.

مهاجرانی در ادامه به توسعه روند خاموشی گازهای مشعل در دولت چهاردهم اشاره کرد و افزود: فلرسوزی موضوعی است که موجب نارضایتی مردم در بخش‌های مختلف می‌شود؛ خوشبختانه خاموشی ۳۰ مشعل در ۱۱ واحد بهره‌برداری از هدررفت ۲۹۵ میلیون فوت مکعب از گازهای فلر جلوگیری می‌کند که درآمد سالانه ۵۵۰ میلیون دلاری و تولید ۸۰۰ هزار تن مایعات گازی و تامین خوراک برای شرکت‌های زیرمجموعه در صنایع پتروشیمی از دستاوردهای این موضوع است. تفاهم‌نامه این موضوع با حضور دکتر پزشکیان منعقد شد و دولت چهاردهم به دنبال اجرای تعهدات خود در این زمینه است.

وام ازدواج حذف نخواهد شد

وی ادامه داد: کارت گام جایگزین وام ازدواج نیست و با اختصاص کارت رفاهی، وام ازدواج حذف نخواهد شد.

سخنگوی دولت به توسعه نیروگاه های خورشیدی در دولت چهاردهم اشاره و تاکید کرد: در این بخش افتتاح ۱۱۲ مگاوات نیروگاه خورشیدی محقق شد؛ دولت تولید ۳۰ هزار مگاوات انرژی خورشیدی را در برنامه خود دارد و بناست که تولید ۷ هزار مگاوات انرژی خورشیدی در سال اول محقق شود.

منبع: اکوایران
دیدگاه