رویکرد اقتصادی دولت به کشور آسیب میزند

علی کریمیفیروزجایی با اظهار نگرانی از روند فزاینده رشد نقدینگی در کشور یادآور شد: رشد نقدینگی حاصل سرگردانی و بلاتکلیفی سرمایههای راکد کشور در فرآیندهای اقتصادی است.
به گزارش « نود اقتصادی »، دکتر کریمی فیروزجایی عبور میزان نقدینگی کشور از مرز ۲۶هزار و ۵۱۵ میلیارد ریال را از چالشهای اساسی عنوان کرد و افزود: در این شرایط حجم پایه پولی کشور نیز با رشد ۸/۸ درصدی به ۳ هزار و ۸۳۴ هزار میلیارد ریال رسید.
علی کریمیفیروزجایی با اظهار نگرانی از روند فراینده رشد نقدینگی در کشور یادآور شد: رشد نقدینگی حاصل سرگردانی و بلاتکلیفی سرمایههای راکد کشور در فرآیندهای اقتصادی است.
نماینده مردم بابل تصریح کرد: دولت باید از طریق ابزارهای قانونی در اختیار نسبت به کنترل نقدینگی و هدایت آن بهسمت فعالیتهای مولد اقدام کند.
وی با انتقاد از فقدان برنامه اقتصادی منسجم و کارآمد برای اعمال سیاستهای یکپارچه و اثرگذار از سوی دولت افزود: تعارض و تنیدگی شیوههای اجرایی دولت در عرصه اقتصادی چالش اساسی در مدیریت کشور ایجاد کرده است.
کریمیفیروزجایی با اشاره به تاثیر تحریمهای ظالمانه اقتصادی در کشور گفت: بخش مهم مشکلات و تنگناهای اقتصادی موجود در کشور ناشی از پدیده بیتدبیری و سو مدیریت و رفتار ناسالم اقتصادی است.
دبیر هیأت رئیسه مجلس ضرورت توجه دولت به الگوهای رفتاری همسو با اقتصاد مقاومتی را خاطرنشان کرد و افزود: در صورت بهکارگیری الگوهای رفتاری مبتنی بر اقتصاد مقاومتی و توانمندسازی داخلی، قدرت کشور در برابر تکانههای ناشی از تحریم و فشارهای خارجی افزایش مییابد.
وی با هشدار در مورد تبعات خطرناک عدول از اجرای اسناد بالادستی بهویژه سیاستهای همپوشان اقتصاد مقاومتی گفت: مجلس یازدهم بر اصلاح رفتار اقتصادی دولت و بهکارگیری ظرفیتهای راهگشای داخلی در حل مشکلات تمرکز یافته است.
کریمیفیرورجایی با تاکید بر ضرورت همافزایی بخشهای گوناگون برای حل چالشهای فراروی اقتصاد ملی خاطرنشان کرد: برای برونرفت از تنگناهای اقتصادی و ایجاد گشایشهای محسوس، باید از تداخل بخشهای سیاستگذاری و اجرایی در حوزه فعالیتهای اقتصادی دولت و بخش خصوصی جلوگیری شود.
رادار اقتصاد