
اگر بخواهیم افزایش هزینه معیشت یک ساله را به دستمزدها اضافه کنیم باید ۸۰ درصد دستمزدها را افزایش دهیم
محسن سعیدیان با بیان اینکه سیاستهای غلط وزارت جهاد کشاورزی بزودی دامداران و مرغداران را به بیچارگی میاندازد و برای یک کیلو فسفات کاسه چه کنم دست خواهند گرفت، گفت: اگر دیکلسیم فسفات نباشد خوراک دام قابل استفاده نیست و این یعنی کمبود و گرانی مرغ و گوشت!
محسن سعیدیان با بیان اینکه دولت اسید را بجای تولیدکنندگان ایرانی در اختیار مالکان ترکیهای پتروشیمی رازی قرار داده است، گفت: وزارت جهاد کشاورزی و مالکان ترکیهای پتروشیمی رازی با هم تبانی کرده و جلوی تولید داخل را گرفتهاند.
محسن سعیدیان بیان کرد: باید هشدار بدهیم که در زمینه کلسیم فسفات خوراک دام و طیور در کشور کمبود پیش آمده است. دلیل کمبود در زمینه کلسیم فسفات، تعطیلی تنها کارخانههای اسید سولفوریک کشور است.