مدیر عامل موسسه اعتباری عسکریه، یکی از مهمترین دلایل تلاش این موسسه برای تغییر نام خود را اجتناب از بروز مشکلات فعالیت احتمالی این موسسه در کشورهای عربی دانست.

به گزارش خبرنگار نسیم، موسسه اعتباری عسکریه از چندی  قبل تر، تبلیغات رسمی خود را در رسانه های مختلف کلید زده و در فراخوان خود نیز وعده داده که به برندگان پیشنهاد نام بهتر، جوایز 500 میلیون ریالی هدیه خواهد داد.

سید امین جوادی در گفتگو با نسیم ، توضیح داد که عسکریه به معنی مکان ارتش بوده که کشورهای همسایه عربی نیز "عسکریه" را بانک ارتش تلقی می کنند.

وی ادامه داد که  موسسه اعتباری  عسکریه  با توجه به احتمال حضور و فعالیت در  عرصه بین الملل و پرهیز از بروز  مشکلات اینچنینی، چاره ای جز تغییر نام خود ندارد.

وی  هرگونه فشار از ناحیه بانک مرکزی برای این تغییر نام را به شدت رد کرده و گفت که بانک مرکزی نیز آگاهی دارد که "عسکر"، به معنی ارتش بوده و در مورد تغییر نام موسسه عسکریه نیز هیچ فشاری به این موسسه وارد نیاورده است.

پیشتر، بانک مرکزی در دستوری به موسسات مالی و اعتباری که با نام "ائمه اطهار" فعالیت می‌کنند، با تعیین زمان معین، خواستار آن شده بود که فورا نسبت به تغییر نام خود اقدام کنند.

محمود بهمنی رئیس کل سابق بانک مرکزی درباره سرنوشت موسسات مالی و اعتباری که با نام "ائمه اطهار" فعالیت می‌کنند، هشدار داده بودکه  در صورتی که نام موسسه خود را تغییر ندهند، بانک مرکزی با همکاری نیروهای انتظامی و قضایی، تابلوهای آنها را جمع آوری خواهد کرد.

وی  در عین حال،تصریح کرد: فعالیت های اداری موسساتی مالی و اعتباری که با نام "ائمه اطهار" فعالیت می‌کنند اما اقدامی در تغییر نام موسسه خود انجام نمی‌دهند، را در بانک مرکزی همچون تغییر وضعیت از موسسه به بانک انجام نخواهیم داد.

با این احوال، مدیر عامل موسسه اعتباری عسکریه اعلام داشت که به شدت به دنبال تغییر نام موسسه متبوع خود بوده و بر این اساس موسسه فراخونی هم زده است تا هر چه سریعتر این مهم صورت پذیرد.

مدیر عامل موسسه اعتباری عسکریه، ازافزایش 500 میلیاردتومانی سرمایه این موسسه و رسیدن رقم کل به 800 میلیارد تومان خبرداد و گفت که بخشی از این افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها و بخش دیگر آن از محل آورده نقدی سهامداران صورت خواهد پذیرفت.

درحال حاضر،سرمایه موسسه اعتباری  عسکریه 300 میلیارد تومان است.

جوادی، با بیان اینکه درشرایط کنونی تجهیز منابع امری بسیار دشوار است، تصریح کرد که درحال حاضر، عرصه رقابت با توجه به کاهش نرخ سود بانکی به شدت تنگتر شده است.

به گفته وی، اتخاذ سیاست انقباضی دولت، کاهش نقدینگی را هم به دنبال داشته که با زحمت فراوان باید مشتریان را برای حضور در این موسسه ترغیب ساخت.