کد مطلب: ۸۰۷۸۲۱
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید: معاملات مسکن مهر فقط برای متقاضیان مسکن مهر آزاد است و برای آزادسازی عمومی واحدها برنامه‌های دیگری داریم/ فعلا آزادسازی این معاملات برای واحدهای مسکونی است که تکمیل و آماده تحویل هستند

به گزارش «نسیم»، محسن نریمان افزود: می‌خواهیم بازار ثانویه مسکن با آزادسازی معاملات مسکن مهر انجام شود و بازار مسکن این واحدهای مسکونی رونق گیرد.

به گفته مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از جمله مزایای صدور این بخشنامه، رونق بازار مسکن و تشویق و ترغیب پیمانکاران برای تحویل هر چه سریع‌تر این واحدهاست.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به پرداخت مابه‌التفاوت ساخت واحدهای مسکن مهر گفت: با ابلاغ این بخشنامه مابه‌التفاوت‌ها نیز سامان داده می‌شود چراکه این بخشنامه در حال تدوین است و با ابلاغ آن و تکمیل و تحویل این واحدها بازار مسکن مهر هر چه سریع‌تر رونق می‌گیرد.

دیدگاه