کد مطلب: ۷۳۴۲۹۸
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

معاونت مسافری راه‌آهن از اختصاص ۱۰ رام قطار فوق العاده در مسیر تهران–مشهد همزمان با ایام ۲۸ صفر و سالروز شهادت امام رضا خبر داد و گفت: یک رام قطار ریل باس 7:30 دقیقه صبح فردا از تهران به قم حرکت کرده و بازگشت آن ساعت 16 همان روز به سمت تهران خواهد بود

به گزارش «نسیم»، محمد راشدی همچنین از اختصاص قطار فوق العاده در محور تهران- مشهد همزمان با سالروز شهادت امام هشتم (ع) خبرداد و افزود: این تعداد قطار با ظرفیت 336 صندلی آماده اعزام عزاداران امام هشتم (ع) از تهران به مقصد مشهد مقدس خواهد بود.
وی افزود: قطارهای یاد شده علاوه بر قطارهای فعلی محور تهران- مشهد است که به صورت روزانه دراین مسیر تردد دارند. ضمن اینکه قطارهای یاد شده با ظرفیت336 صندلی و تهویه مناسب و امکانات رفاهی کامل در جهت سرویس دهی مناسب به هموطنان مهیا شده است.
دیدگاه