کد مطلب: ۷۰۹۶۷۳
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

معاون شرکت ساخت: خط آهن قزوین-رشت-آستارا باید امسال به بهره‌برداری می‌رسید اما به دلیل مسائل مالی و بودجه با مشکلاتی روبرو شده که در صورت برطرف شدن این مشکلات، این پروژه در سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش «نسیم»، حسین نازدار با بیان این‌که خط آهن قزوین - رشت - آستارا یکی از مهمترین خطوط ریلی در حال ساخت است که بخشی از کریدور اصلی بین‌المللی شمال - جنوب را تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: بنادر شمالی و جنوبی کشور از طریق این خط آهن به یکدیگر متصل می‌شوند و از نظر ترانزیتی قابلیت جابجایی انبوهی از بار در کریدور شمال - جنوب را فراهم می‌کند و منبع درآمدی خوبی برای کشور محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه با تکمیل این مسیر ریلی سالانه 10 میلیون تن کالا جابجا می‌شود، افزود: ساخت این راه‌آهن از سال 85 آغاز شده و تا سال 89 پیشرفت فیزیکی آن سالانه حدود هفت درصد بود اما از سال 90 سالانه 12 درصد پیشرفت داشته است.
دیدگاه