کد مطلب: ۲۵۹۵۶۳
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

معاون فروش ایران خودرو از ارائه پیشنهاد این شرکت برای افزایش قیمت تندر90، گراند‌ویتارا و پژو 206 در جلسه بعدی کمیته قیمت‌گذاری خودرو خبر داد و گفت: در حال حاضر تولید این خودروها با ضرر یک تا سه‌ میلیون تومان همراه است

علی‌اصغر سرایی‌نیا با بیان اینکه "در جلسه آینده کمیته قیمت‌گذاری خودرو پیشنهاد تعدیل قیمت تندر 90، گراند‌ویتارا و پژو 206 مطرح خواهد شد" گفت: قیمت تندر 90 طی ماه‌های اخیر با موافقیت سازمان حمایت حدود یک درصد افزایش یافت اما باز هم تولید این محصول در حاشیه ضرر قرار دارد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تولید هر دستگاه ویتارا برای ایران خودرو حدود سه میلیون تومان ضرر به همراه دارد، افزود: تولید تندر 90 مدل E2 بیش از یک میلیون تومان و پژو 206 نیز کمتر از یک میلیون تومان ضرر به ایران خودرو وارد می‌کند.
سرایی‌نیا با اشاره به اینکه تولید پژو 206 تیپ 2 اخیرا وارد مرحله سود‌دهی شده است، گفت: برخی مدل‌های 206 صندوق‌دار با حاشیه ضرر تولید می‌شود.
دیدگاه