کد مطلب: ۲۱۶۱۵۳۵
لینک کوتاه کپی شد

560 دستگاه ماشین‌آلات راهداری کشور بازسازی شد

560 دستگاه ماشین‌آلات راهداری کشور بازسازی شد

سرپرست دفتر امور عملیات راهداری سازمان راهداری گفت: طی 7 ماه امسال 560 دستگاه انواع ماشین‌آلات راهداری بازسازی و راه‌اندازی شده است.

حبیب جمشیدی سرپرست دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف ترسیم‌شده در زمینه توسعه و نوسازی ناوگان راهداری طی 7 ماه امسال 120 دستگاه ماشین‌آلات جدید خریداری و به مجموعه ناوگان فعال در استان‌های کشور افزوده شد.

وی ادامه داد: همچنین 120 ست انواع تجهیزات راهداری و زمستانی و تجهیزات ایمنی با هدف افزایش آمادگی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در فصل سرما تهیه شده است.

وی از اجرای عملیات احداث، تکمیل و بهسازی 85 باب راهدارخانه، آشیانه‌ ماشین‌آلات و انبارهای شن و نمک در سطح محورهای مواصلاتی کشور خبر داد و افزود:  11 هزار و 992 دستگاه ماشین‌آلات و 12 هزار راهدار در قالب شبکه‌ای متشکل از 762 راهدارخانه بین‌راهی و 455 راهدارخانه مرکزی، عملیات نگهداری و خدمات‌رسانی جاده‌ای را در سراسر کشور بر عهده دارند.

وی با اشاره به اجرای طرح «واکنش سریع» در حوزه راهداری بیان کرد: در قالب این طرح  26 میلیون و 132 هزار عملیات میدانی اجرا شده و مجموع فعالیت‌های روزانه راهداری نیز به بیش از دو میلیون و 892 هزار مورد رسیده است.

جمشیدی یادآور شد: از ابتدای امسال تا پایان مهر با فعالیت 1403 گشت‌ راهداری و ترابری 231 هزار 550 مأموریت انجام شده است.

منبع: تسنیم
دیدگاه