معطلی هشت ساعته مسافران تهران به بغداد، کسی پاسخگو نیست + پاسخ مسئولان و تصویر

مدیرکل روابط عمومی ایرانایر در گفتگو با «نسیم»: به دلیل نقص فنی پرواز با هواپیمای قبلی میسر نبوده بنابراین، هواپیمای دیگری جایگزین شده/ پرواز تهران به بغداد راس ساعت 19:30 امروز انجام میشود
مدیر کل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر)، علت تاخیر هشت ساعته پرواز تهران به بغداد را ناشی از نقص فنی هواپیما دانست و اعلام داشت که با وجود تلاش مکرر، پرواز با هواپیمای قبلی میسر نبوده بنابراین، هواپیمای دیگری جایگزین هواپیمای ناقص قبلی شده که بر این اساس پرواز تهران به مقصد بغداد راس ساعت 30. 19 امروز انجام می شود.
به گزارش خبرنگار نسیم، پرواز 3421 تهران به مقصد بغداد، قرار بوده راس ساعت 11 صبح امروز صورت پذیرد که به دلایل نامعلومی تا اکنون انجام نشده و ضعف در اطلاع رسانی از ناحیه شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و همچنین مدیریت فرودگاه امام خمینی(ره)، تعداد زیادی از مسافران این پرواز را در این فرودگاه، سرگردان ساخته است.
این برای چندمین بار است که به دلایل مختلف از جمله نقص فنی، پروازهای ایران ایر با تاخیر انجام و مسافران این شرکت هم در فرودگاه ها سرگردان می شوند.
پیشتر نیز، یعنی 19 آذرماه سال 93 هم تاخیر بیش از 13 ساعته پرواز شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر) از تهران به مقصد بغداد، خشم و اعتراض مسافران را در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) برانگیخته بود.
این بلاتکلیفی و تاخیر طولانی در پرواز امروز تهران به بغداد هم موجب اعتراض شدید مسافران به مسئولان فرودگاه شده است.
با این اوصاف، شاهرخ نوش آبادی، مدیرکل روابط عمومی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، در گفتگو با نسیم، ضمن ابراز تاسف از مشکل پیش آمده و عذرخواهی از مسافران،درعین حال از شکیبایی آنها در همکاری با این شرکت هم قدردانی کرد.
وی،در توضیح چرایی رخداد چنین تاخیر طولانی گفت که درحال حاضر یک هواپیمای دیگر جایگزین هواپیمای قبلی شده و مجوزهای آن نیز از سازمان هواپیمایی کشوری اخذ شده و راس ساعت 19.30 پرواز به مقصد بغداد انجام می شود.