کد مطلب: ۲۱۶۶۲۷۲
لینک کوتاه کپی شد

سقوط قیمت طلای جهانی ادامه دارد؛ هر اونس ۴۳۵۱ دلار و ۲۸ سنت

سقوط قیمت طلای جهانی ادامه دارد؛ هر اونس ۴۳۵۱ دلار و ۲۸ سنت

قیمت طلا با ۱.۳ درصد کاهش به ۴۳۵۱ دلار و ۲۸ سنت رسید، عقب‌نشینی آمریکا از تهدید ایران و نگرانی از نرخ بهره، سرمایه‌گذاران را محتاط کرد.

قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری با ۱.۳ درصد کاهش به ۴۳۵۱ دلار و ۲۸ سنت رسید و در بازار معاملات آتی آمریکا با ۰.۳ درصد کاهش، به ۴۳۹۹ دلار و ۵۹ سنت معامله شد.

عقب‌نشینی واشنگتن از تهدید به حمله علیه زیرساخت‌های انرژی ایران به آرام شدن بازارهای گسترده‌تر کمک کرد و باعث کاهش شدید قیمت نفت شد و در عین حال به طلا اجازه داد بخشی از ضررهای معاملات روز قبل را جبران کند.

با این حال، روز سه‌شنبه طلا تحت تأثیر تمرکز سرمایه‌گذاران بر چشم‌انداز اقتصاد کلان، به ویژه انتظارات نرخ بهره آمریکا، با کاهش قیمت مواجه شد. این فلز ارزشمند که به طور سنتی به عنوان دارایی امن در دوره‌های تنش ژئوپلیتیکی شناخته می‌شود، برای صعود قیمت با چالش روبه‌رو شد، زیرا افزایش قیمت انرژی در پی حمله آمریکا و متحدانش به ایران، نگرانی‌ها درباره تورم بالا را تشدید کرد.

بر اساس گزارش اینوستینگ، این شرایط باعث شد بازارها انتظارات خود از تسهیل پولی را کاهش دهند و سرمایه‌گذاران شرط‌بندی کنند که بانک‌های مرکزی، از جمله فدرال رزرو آمریکا، نرخ بهره را برای مدت طولانی‌تری بالاتر نگه خواهند داشت. نرخ بهره بالاتر معمولا بر طلا اثر منفی دارد، زیرا این دارایی بدون بازده در مقایسه با ابزارهای دارای بهره مانند اوراق قرضه دولتی جذابیت کمتری پیدا می‌کند.

در سایر فلزات گرانبها، قیمت هر اونس نقره با ۱.۵ درصد کاهش به ۶۸ دلار و ۸ سنت رسید، در حالی که پلاتین با ۰.۳ درصد کاهش، به ۱۸۷۹ دلار معامله شد.

منبع: مهر
دیدگاه