برخوردار: دلارهای مملکت برای واردات کالا چمدانی از کشور خارج میشود

رئیس مجمع واردات در نشست خبری افزود: تعرفهگذاری واردات کالا باید با نظرخواهی کامل از فعالان اقتصادی و واردکنندگان رسمی صورت گیرد، تا بتوان از قاچاق کالا جلوگیری کرد
به گزارش «نسیم»، برخوردار در مورد آخرین وضعیت پرونده واردکنندگانی که در زمان تحریم ارزهای دولتی دریافت و کالاهای وارداتی را به نرخ ارز آزاد در بازار فروختند؟ خاطر نشان کرد: اگرچه مقامات مسئول اعلام کردند که فهرست واردکنندگانی که چنین تخلفی انجام داده و کالاهای مشمول دریافت ارز 1226 تومانی را به نرخ دلار 3 هزار تومانی در بازار فروختند، در اختیار دارند، اما هیچگاه اسامی این افراد اعلام نشد، در حالی که به نظر میرسد مردم انتظار دارند اگر عده ای در مباحث ارزی تخلف کردند، با آنها به شدت برخورد شود.
رئیس مجمع واردات خاطر نشان کرد: حتی در مقاطعی از زمان برخی 5 هزار دلار برای هر سفر خارجی از دولت دریافت میکردند و در مقابل علاوه بر اینکه از هواپیماهایی با سوخت دولتی، سفر خارجی و تفریحی انجام می دادند، چمدانهای خود را پر از کالاهای خارجی می کردند و به تولیدکنندگان لطمه می زدند، اما با آنها هیچ برخوردی نشد.