معاون وزیر راه: تامین نشدن زیرساختها عمدهترین مشکل مسکن مهر است

نریمانی در حاشیه بازدید از مسکن مهر و مترو شهر جدید هشتگرد افزود: اکنون 135 هزار واحد مسکونی مهر در کشور آماده واگذاری است، اما امکانات زیربنایی برای اسکان مردم در این واحدها آماده نشده است
به گزارش «نسیم» محسن نریمانی عصر دوشنبه در حاشیه بازدید از مسکن مهر و مترو شهر جدید هشتگرد شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز گفت: اکنون 135 هزار واحد مسکونی مهر در کشور آماده واگذاری است اما امکانات زیربنایی برای اسکان مردم در این واحدها آماده نشده است.
وی بیان داشت: برای تامین امکانات زیربنایی در محدوده مسکن مهر کشور بیش از 56 هزار میلیارد ریال بودجه نیاز است.
نریمانی گفت: تاکنون از مجموع دو میلیون و 300 هزار واحد مسکونی مهر، بیش از یک میلیون و 350 هزار واحد آنها تکمیل و واگذار شده و مابقی حدود 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی یادآور شد: هرچند تکمیل مسکن مهر برای دولت تدبیر و امید با توجه به مشکلات مالی کشور یک شوک بود اما این دولت برای اجرای آن اهتمام دارد.
نریمانی گفت: دولت تدبیر و امید در ماه های اخیر بخش عمده مطالبات پیمانکاران دست اندرکار طرح های زیربنایی و زیر ساختی و خدماتی مسکن مهر را پرداخت کرده است لیکن با این وجود اکنون نیز با مشکل بودجه مواجه هستیم .
وی اظهار داشت: دربخش روبنایی به خصوص در حوزه آموزشی به ساخت دو هزار و 250مدرسه برای مجتمع های مسکن مهر در کشور نیاز است که در این زمینه به علت کمبود منابع اعتباری نیاز به مشارکت خیرین مدرسه ساز است .
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید کشور ادامه داد: اکنون این شهرها به ویژه شهر جدید هشتگرد که 52 هزار واحد مسکن مهر در آن ساخته می شود نیاز ضروری به امکانات روبنایی و زیربنایی دارند.
وی گفت : تا پایان سال 94 پرونده مسکن مهر در کشور باید بسته شود که انتظار می رود
وزارتخانه ها با تامین آب، برق، گاز، تلفن و دیگر نیازها، مشکلات ساکنان مسکن مهر را برطرف کنند.
نریمانی، ایجاد سامانه حمل و نقل عمومی مناسب را یکی دیگر از نیازهای ساکنان مسکن مهر به ویژه در شهر های جدید کشور دانست و بیان کرد: شهر جدید هشتگرد در آستانه برخورداری از خط ریلی قطار شهری است.
استاندار البرز در این بازدید گفت: تکمیل و واگذاری واحدهای مسکونی مهر با تامین زیر ساخت ها از برنامه های اولویت دار این استان است .
سید حمید طهایی افزود: در آینده ای نزدیک تعداد قابل توجهی از واحدهای مسکن مهر در استان البرز آماده واگذاری می شوند.
وی سرعت بخشی به عملیات مترو کرج - هشتگرد را منوط به رفع موانع کاری عنوان کرد و افزود: معاونت هماهنگی و امورعمرانی استانداری به دنبال حل مشکلات این طرح است.
فرماندار ساوجبلاغ نیز در این بازدید به مشکلات ساکنان مسکن مهر در این شهرستان اشاره کرد و گفت : 70 درصد مسکن مهر استان البرز در شهر جدید هشتگرد و شهرک ابریشم چهار باغ در حال ساخت است که امکانات لازم و مناسب برای اسکان خانواده ها در این دو منطقه وجود ندارد.
' ابوالقاسم پالیز گیر ' افزود: واحدهای زیادی در شهر جدید هشتگرد و چهارباغ آماده واگذاری شده که به علت نداشتن آب ، برق ، گاز و سیستم فاضلاب خانگی تا کنون به متقاضیان واگذار نشده است.
وی یادآورشد: تامین آب ساکنان شهرجدید هشتگرد از سد طالقان، تسریع در عملیات خط مترو کرج - هشتگرد ، تکمیل هر چه سریعتر تصفیه خانه فاضلاب شهرجدید هشتگرد و دعوت از سرمایه گذاران برای مشارکت در طرح های خدماتی و بهداشتی درمانی و آموزشی از جمله نیازهای مسکن مهر در ساوجبلاغ است.
در اجرای طرح مسکن مهر ، ساخت حدود 113 هزار واحد مسکونی در استان البرز در دست اقدام قرار گرفت که حدود 70 درصد این واحدها تکمیل و واگذار شده است.