کد مطلب: ۹۶۱۱۷۴
لینک کوتاه کپی شد

برخوردار: وزارت کشاورزی برای واردات برنج به هرکسی مجوز می‌دهد

برخوردار: وزارت کشاورزی برای واردات برنج به هرکسی مجوز می‌دهد

رئیس مجمع عالی واردات در گفتگو با «نسیم» افزود: این دولت مجوز واردکنندگان را از سه ماه به شش ماه افزایش داد/ دولت به وارد کنندگان شناسنامه‌دار اجازه واردات بدهد/ فرض وزارت کشاورزی برای اعطای مجوز واردات برنج اشتباه بود

محمد حسین برخوردار رئیس مجمع عالی واردات در گفتگو با «نسیم» در خصوص آمار بالای واردات برنج طی هشت ماه نخست امسال که از سوی گمرک اعلام شده است اظهار کرد: ثبت سفارش ها سقف اجازه ورود دارند اما هر گاه وزارت جهاد کشاورزی دستور ممنوعیت واردات کالایی را صادر کند ثبت سفارش این کالا قیمت پیدا می‌کند.

وی در پاسخ به این سوال که وزارت جهاد کشاورزی مجوز واردات برنج را در هشت ماه نخست امسال صادر کرده است یا خیر بیان کرد: بله؛ مجوز از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر شده و ثبت سفارش ها در سازمان توسعه و تجارت انجام گرفته است.

رئیس مجمع عالی برخوردار با انتقاد از اعطای مجوز به هر وارد کننده ای برای واردات برنج عنوان کرد: سطح مصرف کشور مشخص است، ما به تفاوت این سقف هم باید در اختیار واردکنندگان شناسنامه دار قرار بگیرد تا واردات به این شکل کنترل شود.

برخوردار ادامه داد: کنترل وارد کنندگان انحصار محسوب نمی‌شود، بلکه شرایطی برای سود جویی واردکنندگان خاص را از بین می‌برد.

وی با بیان اینکه واردات غیر مجاز صورت نگرفته است به نسیم خاطرنشان کرد: واردات صورت گرفته مشکل قانونی ندارد، اما وزارت جهاد کشاورزی با این فرض به وارد کنندگان برنج مجوز داده که همه مجوزها به واردت منجر نمی‌شود.

رئیس مجمع عالی واردات گفت: بعد از اعلام ممنوعیت وارد کنندگان برنج با استفاده از مجوزهایی که قبلا داشتند اقدام به واردات برنج کردند و به این وسیله واردات برنج افزایش یافت.

برخوردار در پایان در پاسخ به این سوال که مجوز واردت در حال حاضر چه مدت اعتبار دارد اظهار کرد: در دولت قبل هر وارد کننده سه ماه بعد از دریافت مجوز فرصت برای واردات داشت که این فرصت در دولت یازدهم به شش ماه رسیده سات بنابراین وارد کنندگان فرصت بیشتری برای واردات دارند.

دیدگاه