کد مطلب: ۹۱۰۷۸۱
لینک کوتاه کپی شد

بانک ملی ایران درباره کلاهبرداری افراد سودجو از طریق جعل عنوان مسئولان بانک هشدار داد

بانک ملی ایران درباره کلاهبرداری افراد سودجو از طریق جعل عنوان مسئولان بانک هشدار داد

این بانک هیچگونه کاری و عملیاتی اعم از جابجایی پول، چک، اسناد، مدارک و ... خارج از ساعت اداری و از طریق مشتریان انجام نمی‌دهد

به گزارش «نسیم»، بانک ملی ایران در باره کلاهبرداری افراد سودجو از طریق جعل عنوان مسئولان بانک هشدار داد.
اخیراً افرادی ضمن تماس با مشتریان بانک‌ها در خارج از ساعت اداری و معرفی خود به عنوان رئیس یکی از شعبه‌ها ( به غیر از شعبه‌ای که مشتری در آن حساب دارد) اعلام می‌کنند پاکتی حاوی دلار و پاسپورت را از طریق پیک برای مشتریان مذکور ارسال می کنند تا وی در روز بعد آن را به رئیس شعبه خود (شعبه‌ای که مشتری در آن حساب دارد) تحویل دهد. سپس این افراد کلاهبردار درخواست تتمه وجه دلارها را از مشتریان می‌کنند و مشتریان هم دچار خسارت و زیان می شوند.
بانک ملی ایران از عموم هموطنان خواست نسبت به اظهارات اینچنینی هوشیار باشند و هیچگونه وجهی را به افراد ناشناس پرداخت نکنند.
در بانک ملی هیچ گونه کاری و عملیاتی اعم از جابجایی پول، چک، اسناد، مدارک و ... خارج از ساعت اداری و از طریق مشتریان صورت نمی گیرد.

دیدگاه