کد مطلب: ۸۶۲۰۰۴
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

دبیر انجمن صنفی جایگاه‌داران سی.ان.جی با اعلام آمادگی این جایگاه‌ها از عرضه سوخت با نرخ‌های جدید خبر داد و گفت: مشکلی در عرضه سی.ان.جی در این جایگاه‌ها نخواهیم داشت/ بهتر است بنزین به صورت تک نرخی عرضه شود

به گزارش «نسیم»، مرتضی ابراهیمی با اشاره به افزایش قیمت سوخت که قرار است تا پایان فروردین‌ماه از سوی دولت اعلام شود،‌ اظهار کرد:مشکلی در عرضه سی.ان.جی نداریم، اما بیشترین نگرانی از افزایش قیمت سوخت مابه التفاوت قیمت بنزین و سی.ان.جی در این میان است.

وی گفت:‌ صنعت سی.ان.جی با داشتن 22 هزار شاغل و سرمایه‌گذاری موجود،‌ نیازمند حمایت بیشتر و فعالیت سرمایه‌گذاران است.

ابراهیمی افزود: فعالان صنعت سی.ان.جی مایل هستند تا دولت نسبت منطقی برای قیمت بنزین و سی.ان.جی در نظر گیرد.

دبیر انجمن صنفی جایگاه‌داران سی.ان.جی با بیان این‌که بهتر است بنزین با افزایش قیمت در هفته آینده به صورت تک نرخی عرضه شود، گفت: تجربه نشان داده است مصرف بنزین در کشور بیش از سی.ان.جی است.

به گفته وی، طی سال‌های اخیر دونرخی بودن بنزین به گونه‌ای بود که 70 درصد مصرف متعلق به بنزین سهمیه‌ای و 30 درصد متعلق به بنزین آزاد بوده است.

وی تاکید کرد: بنابراین باید میانگین قیمت بنزین میان این دو قیمت مشخص شود به گونه‌ای میانگین بنزین 400 و 700 تومانی در دوره قبل حدود 490 تومان شد.

ابراهیمی گفت:‌در حال حاضر میانگین قیمت سی.ان.جی عرضه شده 310 تومان است که با احتساب اختلاف قیمت 310 و 490 تومان بنزین، قیمت سی.ان.جی بیش از 65 درصد قیمت بنزین است.

دبیر انجمن صنفی جایگاه‌داران سی.ان.جی تصریح کرد: در اکثر کشورهای پیشرفته که میزان مصرف سی.ان.جی آن ها بیش از کشور ما است حداقل نسبت قیمت بنزین و سی.ان.جی 50 درصد است.

وی با بیان این‌که ایران به عنوان دارنده اولین ذخایر گازی در دنیا مطرح است افزود: باید نسبت قیمت سی.ان.جی به بنزین کاهش یابد.

ابراهیمی با اشاره به صحبت‌های وزیر نفت مبنی بر جایگزینی سی.ان.جی به جای بنزین وارداتی و پتروشیمی‌ها گفت: در حال حاضر بنزین وارداتی 3.5 میلیون لیتر و بنزین تولیدی پتروشیمی‌ها به 6.5 میلیون لیتر در روز می‌رسد.

دبیر انجمن صنفی جایگاه‌داران سی.ان.جی با اشاره به صحبت‌های زنگنه افزود: این میزان بنزین روزانه به 10 میلیون لیتر می‌رسد و بهتر است با 10 میلیون متر مکعب گاز تولیدی جابه‌جا شود.

وی تصریح کرد:‌باید قیمت سی.ان.جی به بنزین به گونه‌ای ترغیب کننده باشد تا سرمایه‌گذاران به این بخش وارد شوند و آن زمان است که تاثیر محسوس سی.ان.جی بر حمل و نقل عمومی محقق می‌شود.

ابراهیمی گفت: برای تحقق این هدف بسترهای لازم فراهم شده است به گونه‌ای که افزایش کارمزد جایگاه‌داران از سوی معاون اول رییس جمهور تصویب و ابلاغ شده است اما هنوز اجرایی نشده است.

به گفته وی در حال حاضر سی.ان.جی در کشور نیازمند حضور سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی است.

دیدگاه