کد مطلب: ۸۴۱۸۹۶
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

مدیرعامل بورس تهران با اشاره به اینکه در سال 92 شرکت‌های بزرگی در راستای اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی وارد بازار سهام شدند، گفت: در سال جدید طبق برنامه‌ریزی انجام شده هفت اوراق بدهی، دو صکوک و چهار ای‌تی‌اف بورسی پذیرش و روانه بازار خواهیم کرد

به گزارش «نسیم»، حسن قالیباف اصل با اشاره به اینکه سال 93 بازار سهام پتانسیل رشد بیشتری خواهد داشت گفت: سال گذشته نیز شاهد رونق بازار بودیم به طوری که شرکت‌های مشمول اصل 44 قانون در اندازه بزرگ وارد بورس شدند.

وی ادامه داد: در برنامه سال جدید بنا داریم تا 10 شرکت را وارد بورس کنیم و در کنار آن پذیرش 7 اوراق بدهی، 4 صندوق قابل معامله (ای‌تی‌اف) و 2 صکوک را در دستور کار قرار دادیم.

قالیباف اصل در خصوص روند پذیرش در سال جاری، تصریح کرد: از شرکت‌های متقاضی پذیرش تعداد 9 شرکت شامل سرمایه‌گذاری و توسعه صنایع سیمان، نفت سپاهان، سرمایه‌گذاری صدر تامین، سیمان خوزستان، نفت جی، فولاد کاوه جنوب کیش، سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت، فولاد صبانور و سرمایه‌گذاری مسکن شمال شرق پذیرش شدند که امید است سهام آنها در سال آینده در بورس عرضه شود.

وی با اشاره به میزان ارزش و حجم معاملات در سالهای گذشته و پیش‌بینی از رشد آن در سال جدید گفت: با توجه به اقدامات انجام شده و در راستای افزایش نقد شوندگی بازار و همچنین ورود ابزارهای مالی جدید حجم و ارزش معاملات در سال جاری حداقل 15 درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در سال 92 سهام 6 شرکت جدید در بورس پذیرش شده خاطرنشان کرد: از این تعداد 3 شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین و سرمایه‌گذاری دارویی تأمین در بورس پذیرش و عرضه شده است و 3 شرکت ارتباطات سیار ایران، سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها و لیزینگ ایرانیان از فرابورس به بورس منتقل شدند.

دیدگاه