کد مطلب: ۷۹۵۳۰۴
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

مشاور عالی مؤسسه مالی واعتباری "میزان": مذاکرات این موسسه با بانک مرکزی برای دریافت مجوز درجریان بوده و از پیشرفت مناسبی برخورداراست و این مؤسسه بزودی مجوز می‌گیرد/ این مؤسسه هیچگونه شعبه‌ای را در چندسال اخیر راه‌اندازی نکرده است

به گزارش «نسیم»احسان حلمی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای دریافت مجوز رسمی فعالیت از بانک مرکزی گفت: مذاکرات میزان با بانک مرکزی ومعاونت نظارتی آن از دولت گذشته آغاز و در دولت جدید از سرعت مناسبی برخوردار شده است.این موسسه به تدریج درحال فراهم کردن شرایط اعلامی بانک مرکزی برای اعطای مجوز است وبرخی مراحل آن را نیز طی کرده است.با این حال انجام کلیه مراحل نیاز به زمان داردکه البته تلاش میزان برهر چه کوتاه ترکردن آن است.

مشاور عالی مؤسسه میزان تصریح کرد: فقط دو سال پیش در تهران به همراه ساختمان سرپرستی 2 شعبه خود را با مجوز بانک مرکزی دایر کرد.

احسان حلمی گفت : با هماهنگی بانک مرکزی ، مؤسسه مالی و اعتباری میزان در بحث ساماندهی تعاونی های کوچک و قرض الحسنه ها چند تعاونی را شناسایی و برای تحت پوشش گرفتن آنها اقدامات خود را از چند ماه قبل آغاز کرده است.
گفتنی است هم اکنون مؤسسه مالی و اعتباری 108 شعبه دارد.

دیدگاه