کد مطلب: ۷۶۳۳۶۶
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

اخبار بورس// رئیس اداره عملیات بازار فرابورس از عرضه 160 میلیون سهم شرکت پتروشیمی سلمان فارسی به قیمت پایه هر سهم 1902 ریال در بازار سوم در روز 13 بهمن ماه خبر داد و گفت: عرضه 20 درصد از سهام این شرکت به صورت یکجا و نقد یا نقد و اقساط انجام می‌شود

به گزارش «نسیم»، بهنام محسنی با اشاره به سرمایه 800 میلیاردی شرکت پتروشیمی سلمان فارسی، تعداد سهام قابل عرضه آن را 160 میلیون سهم اعلام کرد و یادآور شد: عرضه 20 درصد از سهام این شرکت به صورت یکجا و نقد یا نقد و اقساط با شرایط 30 درصد نقد و مابقی اقساط 5 ساله با نرخ 15 درصد انجام خواهد گرفت.
به گفته محسنی، تولید، فروش و صدور محصولات پتروشیمی موضوع فعالیت شرکت پتروشیمی سلمان فارسی است و علاوه بر سهم 20 درصدی شرکت ملی صنایع پتروشیمی که قرار است به صورت بلوکی واگذار شود، شرکت های پتروشیمی مارون، مجتمع صنعتی پتروشیمی رجال و صنعتی نوید زرشیمی هر کدام 20 درصد و شرکت های ظریف مصور و صادرفر نیز هر کدام 10 درصد از سهام این شرکت را دارند.
دیدگاه