کد مطلب: ۷۵۷۷۴۹
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

وزارت صنعت، معدن و تجارت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: همزمان با آغاز طرح "توزیع سبد کالای رایگان از سوی دولت"، تعدادی افراد سودجو و کلاهبردار دست به سوء استفاده زده‌اند که مردم، کسبه و عمده‌فروشان باید مراقب باشند/ سبد کالا رایگان است و نیاز به ثبت‌نام ندارد

به گزارش «نسیم»، به نقل از شاتا براساس این گزارش، افرادسودجو و کلاهبردار با سوءاستفاده از عنوان نماینده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از مردم و بعضی از عمده فروشان و کسبه مبادرت به ثبت‌نام و یا اخذ وجه جهت تحویل کالا کرده‌اند.

برپایه این گزارش لازم است هموطنان ضمن هوشیاری نسبت به کلاهبرداری افراد سودجود، آگاه باشند که سبد کالایی رایگان است و چنانچه هرگونه سوء استفاده احتمالی را مشاهده کردند، مراتب را به دستگاه‌های ذیصلاح اطلاع دهند.

دولت پیش از این اعلام کرد تا پایان سال جاری قرار است طی دو مرحله سبد کالایی در اختیار مردم قرار دهد.
دیدگاه