اخبار آرشیوی
رئیس اتاق بازرگانی ایران خواستار جلوگیری از تصمیمات خلقالساعه اقتصادی توسط دولت شد و گفت: اگر بنا به دلایل آلودگی هوا، واحدهای تولیدی تعطیلی شوند و یا برای مدیریت مصرف، گاز و برق آنان قطعی شود، ضرر و زیان ناشی از اینگونه اقدامات باید از سوی دولت به تولیدکنندگان پرداخت شود
رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: چنانچه تصمیم گرفته شود بنا به دلایلی، یک واحد تولیدی دچار محدودیت استفاده از منابع انرژی شده و گاز و برق دچار قطعی شود، دولت باید زیان حاصل از این کار را بپردازد.
وی تصریح کرد: اگر بنا به دلایل آلودگی هوا، واحدهای تولیدی تعطیلی شوند، اثرات ناشی از آن را که ضرر و زیان متوجه واحدهای تولیدی می کند باید از سوی دولت پرداخته شود یا اینکه اگر یک فعال اقتصادی صبح یک روز کاری با تنشهای ارزی مواجه شود، باید مشخص باشد که چه کسی پاسخگوی اثرات این تنشها است.