کد مطلب: ۶۹۲۷۰۵
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران: دو میلیارد و 400 میلیون دلار ضمانت‌نامه اعتباری برای کمک به تامین منابع مالی صادرکنندگان در 10 سال گذشته صادر شده است/ این ضمانتنامه‌ها در مرحله قبل از حمل و یا اصطلاحا تامین سرمایه در گردش مورد نیاز صادرکنندگان صادر شده است

به گزارش «نسیم»، طاهر شه‌حامد افزود: یکی از وظایف اصلی صندوق طبق اساسنامه حمایت از صادرکنندگان و کمک به تامین منابع مالی مورد نیاز آنها و نیز تسهیل اخذ وامهای صادراتی از سیستم بانکی است. بر این اساس در سنوات قبل تعامل صندوق در قالب صدور ضمانت نامه اعتباری بعنوان جانشین وثایق مورد نیاز سیستم بانکی از صادر کنندگان صرفا با تعداد محدودی از بانکهای دولتی صورت می گرفت.
وی تصریح کرد: در سنوات اخیر با بازنگری فرآیندها دامنه تعامل صندوق با بانکها در جهت تامین مالی صادرات گسترش یافته است؛ به نحوی که هم اکنون 22 بانک دولتی و خصوصی و حتی برخی بانکهای خارجی با پوشش های تضمینی صندوق اقدام به اعطای تسهیلات به صادر کنندگان ایرانی می نمایند.
دیدگاه