کد مطلب: ۶۷۷۰۷۷
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی: در حال حاضر، 29 بانک عضو شتاب می‌توانند خدمت انتقال سه وجهی را انجام دهد و سه بانک دیگر هم درحال انجام آزمون‌های مورد نیاز است/ پیش از این برای انتقال وجه الزامی بود از خودپرداز متعلق به کارت مبدا یا کارت مقصد استفاده شود

به گزارش «نسیم»، داوود محمدبیگی افزود: برای مثال اگر دارنده کارت سامان خواهان انتقال وجه به کارت بانک ملی ایران بود، باید از خودپرداز بانک سامان یا از خودپرداز بانک ملی ایران استفاده می کرد ، در صورتی که در انتقال سه وجهی می توان بدون درنظرگرفتن بانک های صادرکننده کارتها، از هر خودپرداز دیگر وابسته به شبکه شتاب استفاده کرد.
محمدبیگی تصریح کرد : 3 بانک صادرات ایران، صنعت و معدن و ملی ایران به عنوان اولین بانکهای ارایه دهنده خدمت انتقال سه وجهی از نهم شهریور سال 1390 ارایه این خدمت را آغاز کرده است.
وی گفت: هم اکنون این خدمت در 29 بانک آینده، اقتصاد نوین، انصار، ایران زمین، پارسیان، پاسارگاد، تجارت، توسعه صادرات، توسعه تعاون، حکمت ایرانیان، دی،رفاه کارگران، سامان، سپه، سینا، شهر، صادرات ایران، صنعت و معدن، قرض الحسنه رسالت، قرض الحسنه مهر ایران، قوامین، کارآفرین، کشاورزی،گردشگری، مرکزی، مسکن، ملت، ملی ایران و موسسه اعتباری توسعه ارایه می شود.

دیدگاه