کد مطلب: ۳۷۸۲۳۱
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

چالش‌های تولیدکنندگان/47- معاون سازمان توسعه تجارت، "بی‌ثباتی اقتصادی و سیاسی در برخی کشورهای منطقه که عمدتا به عنوان بازارهای هدف صادراتی ایران مورد توجه هستند" را از جمله مشکلات خارجی تولید‌کنندگان ایرانی برای حضور در بازارهای خارجی و رقابت جهانی عنوان کرد

کیومرث فتح‌الله کرمانشاهی در گفتگو با «نسیم» با بیان این مطلب مشکلات داخلی را نیز از دیگر چالش‌های بنگاه‌های تولیدی و صادراتی اعلام کرد و گفت: نرخ تورم موجود در کشور و انتظارات تورمی اقتصاد ایران، فضای کسب و کار نامناسب ناشی از اجرای تغییرات ضروری و بنیانی کشور مانند طرح هدفمندی یارانه‌ها از جمله این مشکلات است.
وی در ادامه بالابودن نرخ تسهیلات تأمین منابع مالی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: تشدید و گسترش بحران مالی جهانی به ویژه در برخی کشورهای دارای تعامل اقتصادی با ایران، افزایش قیمت جهانی بسیاری از مواد اولیه و کالاهای سرمایه‌ای و نیز برخی محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها موجب شده تا تأمین کالاهای موردنیاز کشور از از محل واردات صورت می‌گرفت با مشکل مواجه شود.
دیدگاه