کد مطلب: ۳۴۷۸۰۱
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

مدیرعامل شرکت ذخیره‌سازی گاز طبیعی ایران از افتتاح رسمی مخزن ذخیره‌سازی گاز سراجه قم تا اوایل خرداد امسال خبر داد و در مورد تاخیر در افتتاح این پروژه گفت: ایمنی در اجرای طرح ها از مهم‌ترین عوامل است و این دلیل تاخیر در افتتاح این پروژه است

سامی وند درباره ذخیره سازی گاز در مخزن شوریجه در شرق کشور گفت: هم اکنون پیشرفت عملیات اجرایی این مخزن به 70 درصد رسیده است و 3 ردیف توربین و 6 ردیف کمپرسور در تاسیسات شوریجه نصب و راه اندازی شده است. وی گفت: اجرای ذخیره سازی گاز در مخزن شوریجه در فاز اول با 10 میلیون مترمکعب ذخیره سازی خواهد بود.
در مورد مخزن یورتشاه ورامین گفت: برای ذخیره سازی گاز در این مخزن تفاهم نامه ای در یک شرکت اروپایی قبل تر امضا شده و پیش بینی می شود بتوان تا 550 میلیون مترمکعب گاز در این مخزن ذخیره کرد.
دیدگاه