کد مطلب: ۲۸۹۷۴۶
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رئیس اتاق بازرگانی تهران با انتقاد از وضعیت کنونی بازار ارز: به دلیل عدم کنترل بازار ارز، اکنون خانواده‌ها برای خرید دلار به عنوان یک پس‌انداز و اقدام سودآور وارد بازار شده‌اند

یحیی آل اسحاق گفت: در حال حاضر هر خانواری که قصد پس‌انداز دارد به سمت خرید دلار می‌رود که برای حل این معضل باید ضربه‌گیرهایی را در بازار ارز ایجاد کرد تا اگر به هر دلیلی حجم نقدینگی در بازار بالا رفته و کنترلی بر روی آن نیست بتوان از این ضربه‌گیرها استفاده کرد.
آل اسحاق تاکید کرد: هم اکنون به دلیل به کار بستن برخی سیاستها اعتماد حرفه‌ای به بسیاری از بخش‌های اقتصادی کم شده و بازار برخی کالاها متلاطم شده است بنابراین دولت باید از ضربه‌گیرهایی استفاده کند که در کوتاه مدت و میان مدت منجر به بهبود وضعیت اقتصادی شود.
وی گفت: افزایش نرخ سود، تلاش برای ایجاد رونق در بازار مسکن و افزایش سود اوراق مشارکت می تواند به عنوان راهکار مورد توجه قرار گیرد.
دیدگاه