کد مطلب: ۲۷۷۸۹۹
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی از افزایش پنج درصدی قیمت مرغ در هفته جاری نسبت به هفته گذشته خبر داد و افزود: با وجود این تغییر قیمت، بازهم تناسبی بین نرخ کف بازار و قیمت تمام شده تولید وجود ندارد

‫محمد یوسفی در گفتگو با «نسیم» اظهار داشت: قیمت تمام شده تولید هر کیلو مرغ در شرایط فعلی سه هزار و ۴۰۰ تومان است، در حالیکه قیمت عرضه این محصول در واحدهای خرده‌فروشی سه هزار تومان است.

وی با بیان این مطلب که در صورت تداوم وضعیت فعلی پایه‌های تولید نابود می‌شود، میزان تولید در نیمه نخست امسال را ۸۵ هزار تن اعلام کرد و افزود: میزان تولید در نیمه دوم امسال با افزایش همراه خواهد بود و پیش‌بینی می شود از مرز یک میلون تن نیز گذر کند.
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی اظهار داشت: با وجود اینکه میزان تولید در سال جاری به اندازه کافی بود و از ابتدای سال نیز مرتبا این مهم از سوی تولیدکنندگان اعلام می‌شد بازهم فعل واردات به کشور صورت گرفت و هم‌اکنون شاهد ذخایری بیش از نیاز مرغ‌های منجمد در سردخانه‌ها هستیم که تاریخ مصرف آنها نیز در حال سپری شدن است.

دیدگاه