کد مطلب: ۲۵۴۷۸۹
لینک کوتاه کپی شد

اخبار آرشیوی

اخبار آرشیوی

رئیس اتحادیه سراسری مرغداری کشور با بیان اینکه درحال حاضر مرغ با قیمت بسیار مناسب به دست مصرف‌کننده می‌رسد، گفت: تا 10روز دیگر قیمت مرغ از قیمت‌ کنونی هم ارزانتر می‌شود

محمد یوسفی در پاسخ به این سؤال که آیا فکرنمی‌کنید قیمت فعلی مرغ برای مردم گران باشد؟ اظهار داشت:‌ درحال حاضر به دلیل جوجه‌ریزی‌ ?? میلیون قطعه در خردادماه تولید داخل بیش از نیاز بوده و علاوه بر آن ذخیره‌سازی‌های دولت هم که قبلا انجام داده در دسترس مردم قرار می‌گیرد.

رئیس اتحادیه سراسری مرغداری کشور افزود: قبلا دولت با قیمت‌های دو هزار و 750 تادو هزار و 900 تومان مرغ خریداری کرده و اکنون با قیمت مناسب در بازار عرضه می‌کند.

وی افزود: علاوه بر آن دولت مرغ‌های منجمد از برزیل و ترکیه وارد کشور کرده و قرار است ??? هزار تن هم به زودی از کشور لهستان وارد کشور شود.

یوسفی افزود:‌ همه موارد باعث شده که در حال حاضر عرضه مرغ در بازار بیش از نیاز شده و تا چند روز دیگر قیمت از این میزان هم پایین‌تر خواهد آمد.

یوسفی ادامه داد: البته وزارت بازرگانی برای تثبیت و پایداری قیمت مرغ در کشور باید قیمت خرید تضمینی اعلام کند تا در طول سال با همین قیمت به دست مصرف‌کننده برسد.

وی افزود: درحال حاضر قیمت مرغ در فروشگاه‌ها سه هزار و 200 تا سه هزار و 400 تومان عرضه می‌شود و در نمایشگاه‌های ضیافت هم که وزارت بازرگانی ترتیب داده با قیمتسه هزار و 100 تومان عرضه می‌شود.

دیدگاه