اخبار آرشیوی

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس، انحصار در واردات برخی محصولات کشاورزی از جمله موز را علت افزایش قیمت دو برابری آن در بازار خواند و گفت: افرادی که انحصار واردات موز را در اختیار دارند، به تولیدکنندگان و مصرف کنندگان داخلی زیان میرسانند
عیسی جعفری با انتقاد از روابط فراقانونی در واردات برخی محصولات کشاورزی به کشور گفت: فقدان نظارت بر واردات اقلام مورد نیاز مردم به ویژه اقلام کشاورزی موجب شده تا عدهای با توسل به روابط خود بتوانند بازاری انحصاری به وجود بیاورند و هر وقت که اراده میکنند قیمت اقلام مصرفی مردم را بالا ببرند که موز یکی از این محصولات است.
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ افزود: وزارت بازرگانی به عنوان متصدی واردات باید مسائل را به گونهای مدیریت کند که انحصار واردات موز شکسته شود تا افرادی که هم اکنون این انحصار را در دست دارند توانایی بر هم زدن و ایجاد التهاب در بازار را نداشته باشند.