کد مطلب: ۲۱۴۵۰۹۵
لینک کوتاه کپی شد
برگزیدگان فرهنگی بیمه ملت تجلیل شدند

تمرکز بیمه ملت بر ارتقای جایگاه در صنعت بیمه  

تمرکز بیمه ملت بر ارتقای جایگاه در صنعت بیمه  

تشکیل گروه کتابخوانی از جمله اتفاقات بسیار خوب در مجموعه بیمه ملت بوده و  باید این فرهنگ در شرکت به اندازه‌ای گسترش یابد که همه کارکنان عضو این گروه شوند و به توسعه فردی خود اهمیت دهند.

اخبار شرکتها- به گزارش روابط عمومی بیمه ملت؛ اسماعیل دلفراز مدیر عامل بیمه ملت با بیان این مطلب در مراسم گرامیداشت روز کتاب و کتابخوانی، ضمن تاکید بر اهمیت حوزه آموزش در شرکت، خواندن کتاب را بسیار موثر بر ارتقای فردی و تقویت پایگاه اجتماعی دانست و گفت: بسیار خوشحالم که کارکنان در بیمه ملت، دارای چنین آرامش روحی و روانی هستند و به این مسائل توجه می‌کنند.

مدیرعامل بیمه ملت، در خصوص استمرار این‌گونه برنامه‌های فرهنگی در شرکت بیان کرد: بیمه ملت در آینده نزدیک از برترین‌های صنعت بیمه در خصوص دانش فنی کارکنان خواهد بود؛ هر چند امروز نیز در حوزه اطلاعات بیمه‌ای اگر بهترین‌ نباشد؛ جزو برترین‌هاست و این امر، با حضور کارکنان بیمه ملت در میان رتبه‌های برتر آزمون‌های صلاحیت‌ حرفه‌ای بیمه‌ای کاملا مشهود است.

دلفراز، همچنین حمایت از نویسندگان را با خرید کتاب و کمک مالی مدنظر قرارداد و تصریح کرد : شرکت بیمه ملت و کارکنان آن، سال‌هاست که در سایه این آرامش، توانسته در مسیر اهداف و استراتژی‌های خود حرکت کند و به لحاظ منابع انسانی، پورتفو، ضریب خسارت، مدیریت ریسک و... به جایگاه خوبی در صنعت بیمه دست یابد.

تضمین آینده و ارتقای جایگاه سازمان

بر اساس این گزارش ، بهروز اسدنژاد رییس هیات‌مدیره بیمه ملت

نیز ؛ این حرکت مدیریت آموزش همراه با فعالیت‌های کارکنان را حرکتی جوششی در سازمان خواند و گفت: ارتقای دانش و گردش آن در میان کارکنان با هدف‌گذاری و جهت‌دهی مطلوب؛ آینده سازمان را تضمین می‌کند. معصومه معصوم‌بیگی عضو هیات‌مدیره بیمه ملت نیز این اقدام مدیریت آموزش را موثر در ایجاد شور و شوق به کتاب و کتابخوانی در میان کارکنان دانست و افزود : روزی فرا رسید که عادت به مطالعه، در همه تفکرات، اندیشه‌ها و دل‌های کارکنان نهادینه شود چرا که این مهم، علاوه بر تاثیر در رشد و اعتلای فرهنگ عمومی، در ارتقای جایگاه سازمان نیز اثر می‌گذارد.

تجلیل از برگزیدگان

بر اساس این گزارش در مراسم «تجلیل از برگزیدگان فرهنگی بیمه ملت به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی» که 24 آبان‌ماه 1400 در سالن همایش‌های بیمه ملت برگزار شد؛ اسماعیل دلفراز مدیرعامل، بهروز اسدنژاد رییس هیات‌مدیره، معصومه معصوم‌بیگی عضو هیات مدیره و ناظر معاونت برنامه‌ریزی و نوآوری همراه با جمعی از کارکنان بیمه ملت حضور داشتند و از برگزیدگان گروه کتابخوانی بیمه ملت و نویسندگان کتاب تجلیل به عمل آمد.

دیدگاه