کد مطلب: ۲۱۴۳۲۹۱
لینک کوتاه کپی شد
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرکزی دامداران ایران در گفت‌وگو با «نود اقتصادی»:

با دادن تسهیلات ارزان قیمت به دامدار نمی‌توان قیمت لبنیات را کنترل کرد

با دادن تسهیلات ارزان قیمت به دامدار نمی‌توان قیمت لبنیات را کنترل کرد

فرهاد اکبری بیان کرد: اگر آقای مخبر گمان می‌کند با ارائه وام و تسهیلات حداقلی می‌توان در نهایت جلوی افزایش شیر خام را گرفت این ممکن نیست.

فرهاد اکبری، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرکزی دامداران ایران در گفت‌وگو با « نود اقتصادی »: اظهار داشت ما از آقای مخبر، معاون اول می‌پرسیم وقتی قیمت علوفه چهار برابر و قیمت دارو ده برابر شده است چطور می‌خواهند با دادن وام و تسهیلات این افزایش هزینه‌ها را جبران کنند؟! ما هم موافق ارائه وام و تسهیلات به تولیدکنندگان هستیم ولی دولت حق ندارد به این بهانه قیمت شیر خام را سرکوب کند.

گفتنی است محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور چند روز پیش گفته بود: "ارائه تسهیلات به دامداران و تولیدکنندگان صنایع لبنی از جمله سیاست‎های دولت برای تنظیم بازار شیر است. باید با برگزاری جلسات فوری در هفته آتی راهکارهای کوتاه مدت جلوگیری از افزایش قیمت شیر بررسی ‎شود."

وی افزود: اگر آقای مخبر گمان می‌کند با ارائه وام و تسهیلات حداقلی می‌توان در نهایت جلوی افزایش شیر خام را گرفت این ممکن نیست.

دیدگاه