کد مطلب: ۲۱۳۴۲۵۱
لینک کوتاه کپی شد
نایب رییس کانون انجمن مرغداران گوشتی:

با گرانی نهاده‌های دامی و واکسن تولید مرغ دیگر صرفه ندارد

با گرانی نهاده‌های دامی و واکسن تولید مرغ دیگر صرفه ندارد

حبیب اسدالله نژاد بیان کرد: قیمت نهاده های دام و طیور و همچنین واکسن و دارو افزایش یافته است و شرایط به گونه ای شده که تولید مرغ برای تولید کننده توجیه اقتصادی ندارد.

به گزارش « نود اقتصادی »، حبیب اسدالله نژاد، نایب رییس کانون انجمن مرغداران گوشتی اظهار داشت: متاسفانه ذرت با قیمت ۳۰۰۰ تومان و سویا هم ۵ برابر قیمت مصوب یعنی ۱۲هزارتومان در بازار آزاد خرید و فروش می شود.

وی بیان کرد: قیمت نهاده های دام و طیور و همچنین واکسن و دارو افزایش یافته است و شرایط به گونه ای شده که تولید مرغ برای تولید کننده توجیه اقتصادی ندارد. در حال حاضر قیمت مرغ زنده ۱۲هزار و۵۰۰ و قیمت مرغ گرم در بازار ۱۹هزارتومان است.

نایب رییس کانون انجمن مرغداران گوشتی افزود: دولت با ارز ۴۲۰۰ تومانی نه تنها قادر به تامین نهاده ها نیست، بلکه این ارز دولتی باعث شده تامین نهاده ها با ارز آزاد با بحران و چالش همراه شود. برای خروج از این بحران دولت باید قیمت را رهاسازی کند و دست از ارز ۴۲۰۰تومانی بردارد.

دیدگاه