کد مطلب: ۲۱۳۳۰۴۵
لینک کوتاه کپی شد
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

ممکن است انحصار در صدور مجوز برای کارگزاری‌های بورس در لایه‌های پنهانی دستورالعمل‌ها باقی بماند/ دو راهکار برای رفع انحصار در صدور مجوزها

ممکن است انحصار در صدور مجوز برای کارگزاری‌های بورس در لایه‌های پنهانی دستورالعمل‌ها باقی بماند/ دو راهکار برای رفع انحصار در صدور مجوزها

مجتبی توانگر با اشاره به دستور سازمان بورس برای بازنگری در صدور مجوز کارگزاری بر ضرورت رفع انحصار در صدور مجوز تاکید کرد.

به گزارش « نود اقتصادی »، مجتبی توانگر عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار داشت: اگرچه هیئت مقررات زدائی، سازمان بورس را مکلف کرده تا دستورالعمل صدور مجوز کارگزاری را بازنگری کند، اما بیم آن می‌رود، انحصار در صدور مجوز کارگزاری، به لایه‌های پنهان دستورالعمل‌ها برود.

وی بیان کرد: برای رفع انحصار در صدور مجوز در بازار سرمایه، اولا باید توجه داشت که مشکل فقط محدود به کارگزاران نیست و ثانیا چند راهکار وجود دارد؛ یکی از این راهکارها الزام سازمان بورس و اوراق بهادار به انتشار مجوزهای صادره، لغو شده، تمدید شده و افراد در صف صدور مجوز به تفکیک نهادهای مالی است.

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: الزام سازمان بورس به راه اندازی «سامانه صدور مجوز» که متقاضی بتواند فرآیند درخواست خود را بطور شفاف در تمام مراحل مشاهده کند و همچنین الزام سازمان بورس به مطالعه و شناسایی عوامل محدودکننده ورود بنگاه‌ها به بازار خدمات نهادهای مالی و حذف آن از دیگر راهکارها در این زمینه است.

دیدگاه