کد مطلب: ۲۱۳۲۷۴۱
لینک کوتاه کپی شد
یک تحلیلگر مسائل اقتصادی:

آمار نرخ بیکاری مرکز آمار اشتباه است/ نرخ بیکاری در کشور به شکل فزاینده ای افزایش یافته است

آمار نرخ بیکاری مرکز آمار اشتباه است/ نرخ بیکاری در کشور به شکل فزاینده ای افزایش یافته است

ساسان شاه ویسی بیان کرد: معتقدم نرخ بیکاری کشورمان به شکل بسیار فزاینده‌ای افزایش یافته است و این امر به فعالیت و خدمات غیر رسمی و ناپایدار برمی‌گردد.

به گزارش « نود اقتصادی »، ساسان شاه ویسی تحلیلگر مسائل اقتصادی اظهار داشت: در شرایط فعلی آن چیزی که بیش از همه ملموس است این است که بخش زیادی از بازار واقعی شامل کار و کالا از دست رفته است. بنابراین معتقدم نرخ بیکاری کشورمان به شکل بسیار فزاینده‌ای افزایش یافته است و این امر به فعالیت و خدمات غیر رسمی و ناپایدار برمی‌گردد.

وی بیان کرد: در این شرایط نه تنها خدمات بلکه تولید هم دچار از دست رفتگی شغلی شده است از این جهت به نظر می‌رسد نرخ اعلامی مرکز آمار در مورد کاهش آمار بیکاری اشتباه بوده است و باید این مرکز با تعمق بیشتری این آمارگیری را انجام دهد.

دیدگاه