کد مطلب: ۲۱۳۲۰۴۴
لینک کوتاه کپی شد
رئیس اسبق سازمان سرمایه گذاری خارجی:

توان نظارتی مجلس یازدهم مانند مجالس قبلی است/ وزرا فقط می‌آیند گزارش می‌دهند و می‌روند

توان نظارتی مجلس یازدهم مانند مجالس قبلی است/ وزرا فقط می‌آیند گزارش می‌دهند و می‌روند

بهروز علیشیری با بیان این که وزرا برای توضیح عملکردشان می آیند و گزارش می‌دهند و بدون هیچ نتیجه خاصی می روند،‌ توان نظارتی مجلس یازدهم را مانند مجالس قبلی دانست.

به گزارش ‌« نود اقتصادی »، بهروز علیشیری رئیس اسبق سازمان سرمایه گذاری خارجی اظهار داشت: همانند قبل، مجلس‌ یازدهم هم دوباره وزراء را برای توضیح عملکردشان به جمع خود فرا می خواند، ساعاتی گٓپ و گُفت می کنند، اخرش وزیر می گوید، پول بدهید من اجراء کنم. طلبکار می شود و می روند! آخرین آن هم حضور وزیر کشور همین امروز. راستی این همه اتلاف وقت و منابع برای چیست؟ گیر کار کجاست؟

وی بیان کرد: دلیل این دُور باطل چیست؟ چرا مجلس نمی تواند نظارت کند؟ نقش درست خود را بازی کند؟ فریاد زدن نمایندگان کافی نیست؟ بدانند خودشان بخشی از این بازی عدم توسعه هستند! وزیری شش کارت زرد گرفته، می خندد و می رود! لطفا مجلس به خودش نگاه کند که کجا مشکل است و کدام مشق را ننوشته ؟ شاید بشود.

دیدگاه