کد مطلب: ۲۱۳۱۸۲۷
لینک کوتاه کپی شد
 رئیس اتاق بازرگانی تهران:

در دو ماه گذشته، ۱.۴ میلیون نفر به غیر از سهامداران عدالت وارد بورس شدند/ طرح قرعه کشی برای فروش خودرو، اقدام خوبی نبود

در دو ماه گذشته، ۱.۴ میلیون نفر به غیر از سهامداران عدالت وارد بورس شدند/ طرح قرعه کشی برای فروش خودرو، اقدام خوبی نبود

مسعود خوانساری ضمن انتقاد از طرح قرعه کشی برای فروش خودرو از ورود، ۱.۴ میلیون نفر به غیر از سهامداران عدالت به بازار سرمایه خبر داد.

به گزارش‌« نود اقتصادی »، مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی تهران اظهار داشت: این روز‌ها شاهد رونق بازار سرمایه هستیم و طی ۲ ماه گذشته، یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر به غیر از سهامداران سهام عدالت وارد بورس شدند.

وی بیان کرد: برای رونق بیشتر بازار سرمایه ۲ پیشنهاد داریم، اولین مورد این است که بروکراسی اداری برای ورود شرکت‌ها به بازار بورس را کاهش دهیم. در حال حاضر برای ورود یک شرکت به بازار سرمایه یک سال طول می‌کشد؛ نکته دوم این است که باید قیمت‌های سهام شرکت‌ها در بورس شفاف شود، زیرا برخی اعتقاد دارند قیمت‌ها شفاف نیست و ممکن است در آینده باعث ضرر به مردم شود.

خوانساری افزود: طی روز‌های گذشته اقدامی در رابطه با پیش فروش خودرو در کشور رخ داد که در دنیا بی نظیر بود و برای ۲۵ هزار خودرو، ۷ میلیون نفر ثبت نام کردند که این اقدام خوبی نبود.

دیدگاه