کد مطلب: ۲۱۳۰۸۳۴
لینک کوتاه کپی شد
رئیس کنفدراسیون صادرات:

حفظ صادرات کشور به دیپلماسی فعال مقامات بستگی دارد

حفظ صادرات کشور به دیپلماسی فعال مقامات بستگی دارد

محمد لاهوتی با اشاره به ضرورت مذاکره با کشورهای همسایه برای بازگشایی مزرها بیان کرد: امروز حفظ صادرات ما به دیپلماسی فعال مقامات و صادرکنندگان در منطقه بستگی زیادی دارد.

به گزارش « نود اقتصادی »، محمد لاهوتی، رئیس کنفدراسیون صادرات اظهار داشت: امروز حفظ صادرات ما به دیپلماسی فعال مقامات و صادرکنندگان در منطقه بستگی زیادی دارد. مذاکره با ترکیه برای بازگشایی مرزهای زمینی بسیار مهم خواهد بود، زیرا در کنار بازار این کشور، راه عبور ما به اروپا نیز از ترکیه می‌گذرد.

وی بیان کرد: کشورهای عضو اورسیا پروتکل‌هایی برای حفظ تجارت در ایام کرونا منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد راهکارهای محلی و منطقه‌ای در عبور از این شرایط بسیار مهم خواهد بود و امیدواریم با نتیجه بخش شدن مذاکرات، محدودیت‌های صادراتی ما کمتر شود.

دیدگاه