کد مطلب: ۲۱۳۰۳۷۸
لینک کوتاه کپی شد
«نود اقتصادی» بررسی کرد+جدول

افزایش ۵۰ تا ۸۰ درصدی قیمت گوشی موبایل در دو ماه اخیر/ محتکران این بار به جان بازار موبایل افتادند

افزایش ۵۰ تا ۸۰ درصدی قیمت گوشی موبایل در دو ماه اخیر/ محتکران این بار به جان بازار موبایل افتادند

بررسی‌ها نشان می‌دهد طی دو ماه اخیر و تعطیلی بازارها به دلیل شیوع کرونا و با توجه به بازگشایی کمتر از ۱۲ روز بازار موبایل، طی همین مدت، قیمت لوازم دیجیتال همانند موبایل به‌طور متوسط بین ۵۰ تا ۸۰ درصد افزایش یافته است.

به گزارش « نود اقتصادی » طی دو ماه اخیر که ویروس کرونا در ایران شیوع پیدا کرده، قیمت‌ها در بازار موبایل به طور چشمگیری افزایش یافته است، به‌طوریکه در گوشی‌های همراه ۲ تا ۳ میلیون تومانی به طور متوسط قیمت هر دستگاه گوشی طی این مدت بین ۱/۵ میلیون تا ۱/۸ میلیون تومان افزایش یافته است.

برای نمونه از ۱ اسفند ۹۸ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری قیمت هر دستگاه گوشی موبایل شرکت سامسونگ در گوشی‌های با قیمت کمتر از ۵ میلیون تومان بین ۴۰ تا ۸۰ درصد و قیمت گوشی‌های تلفن همراه بالای ۵ میلیون تومان نیز بین ۱۰ تا ۱۸ درصد افزایش یافته است.

در همین مدت قیمت گوشی‌های موبایل شرکت هواوی نیز در گوشی‌های زیر ۵ میلیون تومان بین ۳۴ تا ۸۳ درصد افزایش یافته و قیمت هر دستگاه گوشی به طور میانگین ۱ تا ۱/۵ میلیون تومان افزایش نشان می‌دهد. همچنین قیمت گوشی‌های تلفن همراه برند آنر (honor) نیز طی این مدت به طور میانگین با ۴۰ تا ۷۰ درصد افزایش، در هر دستگاه ۱ تا ۱/۲ میلیون تومان افزایش یافته است.

دیدگاه