گوشت قرمز گران است، مردم توان خرید ندارند/ خرید گوشت قرمز نسبت به سال قبل 10 درصد کم شد/ واردات گوشت برزیلی با قیمت پایین!

خندان روی جوان گفت: گوشت برزیلی با 18 هزار تومان وارد شده و گوشت داخلی نیز به اندازه کافی موجود است.
مهدی خندان روی جوان، رئیس اتحادیه گوشت گوساله در گفتگو با خبرنگار اقتصادی « نسیم آنلاین » بیان داشت: در حال حاضر قیمت گوشت گوساله به دست مصرف کننده 32 هزار تومان به صورت مخلوط میرسد.
وی گفت: قیمت گوشت گوساله هیچ تغییری نسبت به 7 ماه گذشته نکرده است و از این پس نیز تا پایان سال هیچ گونه تغییری نخواهد داشت.
وی ادامه داد: در کل خرید گوشت قرمز نسبت به سال گذشته ده درصد کاهش داشته و دلیل این کاهش تقاضا نیز این است که توان خرید مردم کم شده است.
خندان روی جوان در ادامه و در رابطه با واردات گوشت گوساله اظهار داشت: واردات گوشت برزیلی با قیمت پایین 18 هزار تومان وارد کشور شده است و گوشت دام خودمان نیز به اندازه کافی وجود دارد.اما متأسفانه گوشت گران و قدرت خرید مردم نیز کم است بنابراین تقاضا پایین آمده است.