کد مطلب: ۲۰۱۵۶۶۵
لینک کوتاه کپی شد
رئیس اتحادیه کفش دست دوز:

واردات بی رویه کفش روزانه 6400 کارگر را بیکار می‌کند/ شش میلیون و 740 هزار دلار کفش از گمرک ترخیص شد

واردات بی رویه کفش روزانه 6400 کارگر را بیکار می‌کند/  شش میلیون و 740 هزار دلار کفش از گمرک ترخیص شد

شجری گفت: برای ساخت هر هزار جفت کفش 400 نفر مشغول به کار هستند اما با واردات بی رویه کفش به کشور روزانه شش هزار و 400 کارگر بیکار می شوند.

به گزارش « نسیم آنلاین »،‌ رسول شجری در خبر 21 شبکه 1 سیما گفت: در سال گذشته، شش میلیون و 740 هزار دلار معادل 200 هزار جفت کفش از گمرک ترخیص شده است اما اکنون حدود 20 میلیون جفت کفش در بازار وجود دارد.

رئیس اتحادیه کفش دست دوز افزود: بر اساس سالنامه آمار تجارت خارجی ایران در سال 93 نیم میلیارد دلار کفش به کشور قاچاق شده است.

وی گفت: برای ساخت هر هزار جفت کفش 400 نفر مشغول به کار هستند اما با واردات بی رویه کفش به کشور روزانه شش هزار و 400 کارگر بیکار می شوند.

شجری با بیان اینکه بیش از نیاز کشور تولید کفش داریم و در پی بازارهای بین المللی هستیم افزود: سال گذشته 116 میلیون دلار کفش صادر کردیم.

وی گفت: در مواد اولیه و بخش کارگاهی صنعت کفش با مشکل روبرو است.

دیدگاه